Posted in A2.1

Pronunciation

English pronunciation is hard! But not impossible!

Tot és qüestió de pràctica (a classe i a casa): llegir en veu alta, parlar a classe, repassar paraules apreses, escoltar tot el que siga possible… Què feu a casa que vos ajude a millorar la pronunciació?

Ací vos deixe de moment dos enllaços que espere vos siguen d’utilitat. D’una banda, Oxford disposa d’una secció interactiva per repassar els sons en anglés, a més dels símbols que els representen. Prement en cada so, podreu escoltar cada fonema i una paraula que el representa. Pegueu-li una ullada, escolteu-los i repetiu. Una bona idea és que vos graveu (amb els vostres mòbils podreu) mentre feu açò i vos escolteu en acabar. Vos ajudarà a corregir errades en la pronunciació.

Igualment, amb els vostres llibres i els CDs, podeu escoltar de nou tots els textos, gravar-vos llegint-los i escoltar-vos per millorar. Intenteu-ho i em conteu com ha anat.

D’altra banda, els diccionaris online incorporen tots ja un botó per poder escoltar qualsevol paraula que cerqueu. Cambridge Dictionary és un exemple amb el qual podeu treballar. Proveu a cercar qualsevol paraula que ja conegueu i premeu el botó amb el dibuix de l’altaveu:

Captura

Recordeu que US es refereix a la pronunciació americana i UK a la britànica.

Tot i que en aquesta cerca el primer que podeu veure és la definició del terme en anglés, a sota inclouen la traducció al castellà.

Conforme trobe més recursos, els aniré afegint, però de moment practiqueu amb el que vos he contat, d’acord?

Captura

Have a nice weekend!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s